2014. február 27., csütörtök

Pirított kockaburgonya


... mindenki szereti a sült burgonyát, de ez mégis egy kicsit más.
    Kevés olaj kell hozzá, így nem annyira terheli a szervezetet.
    A család körében, garantált sikert arat. :)

Elkészítéshez szükséges:

burgonya
olaj vagy valamilyen zsiradék


ELKÉSZÍTÉS

1. Egy serpenyőbe, 3 evőkanál zsiradékot teszünk, és hozzá adjuk 
a kis kockára (1x1 cm) vágott burgonyát.



2. Kis lángon sütjük, és 2-3 percenként átforgatjuk (lehetőleg óvatosan, hogy ne törjön).
Amikor a burgonya már kezd megpuhulni, ízlés szerint sózzuk, majd folytassuk a sütést.


3. Sült, vagy rántott húsokhoz / zöldségekhez, ragukhoz kiváló köret.
( Én fokhagymás aprópecsenyéhez készítettem. )



Jó étvágyat!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése