... mindenki szereti a sült burgonyát, de ez mégis egy kicsit más.
Kevés olaj kell hozzá, így nem annyira terheli a szervezetet.
A család körében, garantált sikert arat. :)
Elkészítéshez szükséges:
burgonya
olaj vagy valamilyen zsiradék
só
ELKÉSZÍTÉS
1. Egy serpenyőbe, 3 evőkanál zsiradékot teszünk, és hozzá adjuk
a kis kockára (1x1 cm) vágott burgonyát.
2. Kis lángon sütjük, és 2-3 percenként átforgatjuk (lehetőleg óvatosan, hogy ne törjön).
Amikor a burgonya már kezd megpuhulni, ízlés szerint sózzuk, majd folytassuk a sütést.
3. Sült, vagy rántott húsokhoz / zöldségekhez, ragukhoz kiváló köret.
( Én fokhagymás aprópecsenyéhez készítettem. )
Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése