.... amikor sok a szikkadt kenyér. :)
Isteni reggelire, vagy vacsorára .... és legalább elfogy a maradék kenyér is.
Elkészítéshez szükséges:
teavaj
szikkadt kenyér
sajt, vagy egyéb "hűtőtartalom" :)
Isteni reggelire, vagy vacsorára .... és legalább elfogy a maradék kenyér is.
Elkészítéshez szükséges:
teavaj
szikkadt kenyér
sajt, vagy egyéb "hűtőtartalom" :)
ELKÉSZÍTÉS
1. Serpenyőben vajat olvasztunk.
2. Amikor a vaj felhabzik, ráhelyezzük a kenyérszeleteket,
és a kívánt színűre pirítjuk, mindkét oldalát.
3. Az elkészült kenyereket, egy tányérra rendezzük, és sajttal, vagy egyéb feltéttel tálaljuk.
Jogos a kérdés, hogy miben különbözik ez, egy pirítós kenyértől, mit vajjal megkenünk.
Attól lesz más, hogy a kenyér puhább marad, és nagyon finom ízt kölcsönöz, a sült vaj íze.
Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése