... itt a tavasz, itt a medvehagyma szezon ... Naná hogy kipróbálom. :)
Egy kicsit formabontó leszek, így nem írom le a konkrét recept szükségleteit,
hiszen alaptésztának a joghurtos francia kenyeret használtam.
.... medvehagymából meg egy fél csomagot. :)
ELKÉSZÍTÉS
1. A joghurtos francia kenyér tésztáját elkészítem.
( A recept alapján, ez 4 kenyeret jelent, de én 2 kenyeret, és 4 bucit készítettem.)
A porciókat vékonyra nyújtom.
2. A kinyújtott tészta tetejét megszórjuk apróra vágott medvehagymával,
majd a palacsintához hasonlóan, feltekerjük.
3. A feltekert tésztát, ismét kinyújtjuk, majd megint feltekerjük, és formázzuk.
4. A szokásos módon, sütőpapíros tepsibe tesszük, kicsit kelesztjük, megkenjük, majd bevágjuk.
A joghurtos francia kenyér készítésével megegyező módos sütjük, majd rácson kihűtjük.
Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése