2014. március 27., csütörtök

Pirított hagymás buci


... találtam itthon egy kis pirított hagymát, így kipróbáltam azzal a sütést.

Egy kicsit formabontó leszek, így nem írom le a konkrét recept szükségleteit, 
hiszen alaptésztának a joghurtos francia kenyeret használtam.
.... pirított hagymából meg ízlés szerint. :)

ELKÉSZÍTÉS

1. A  joghurtos francia kenyér tésztáját elkészítem.
( A recept alapján, ez 4 kenyeret jelent, de én 2 kenyeret, és 6 bucit készítettem.)
A porciókat vékonyra nyújtom.


 2. A kinyújtott tészta tetejét megszórjuk pirított hagymával, 
majd a palacsintához hasonlóan, feltekerjük.




 3. A feltekert tésztát, ismét kinyújtjuk, majd megint feltekerjük, és formázzuk.



4. A szokásos módon, sütőpapíros tepsibe tesszük, kicsit kelesztjük, megkenjük, majd bevágjuk.
A  joghurtos francia kenyér készítésével megegyező módos sütjük, majd rácson kihűtjük.





Jó étvágyat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése