... bármilyen gyümölcsből elkészíthető, gyors, és nagyon finom desszert.
Elkészítéshez szükséges:
1 csomag pudingpor
4 dl tej
1 dl tejszín
15-20 dkg eper (vagy bármilyen más gyümölcs)
cukor
Elkészítéshez szükséges:
1 csomag pudingpor
4 dl tej
1 dl tejszín
15-20 dkg eper (vagy bármilyen más gyümölcs)
cukor
ELKÉSZÍTÉS
1. A puding tasakján szereplő leírás szerint, készítsük el a pudingot.
Általában 5 dl tejjel írja, de mi használjunk kevesebbet, hogy keményebb állaga legyen.
(4 dl tejjel készítsük.)
Az elkészült pudingot, hagyjuk kihűlni.
A gyümölcsöt vágjuk apró darabokra, ízlés szerint szórjuk meg cukorral
(esetleg mézzel, vagy barna cukorral).
2 A tejszínt verjük habbá (kis segítséggel), és keverjük hozzá a kihűlt pudinghoz.
2. A krémet szedjük poharakba, majd szedjünk rá egy réteg cukrozott gyümölcsöt.
3. A gyümölcsös rétegre, ismét tegyünk a krémből. A poharakat tegyük a hűtőbe, legalább 2 órára.
4. A kihűlt krémet díszítsük gyümölccsel, tejszínhabbal.
Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése