... tápláló és laktató étel, ami nagyon gyorsan elkészíthető.
Vegán lelkületűek, kolbász nélkül készíthetik!
Vegán lelkületűek, kolbász nélkül készíthetik!
Elkészítéshez szükséges:
20 dkg konzerv, vagy főtt csicseriborsó
15-20 karika száraz kolbász
1 kis fej vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
1 közepes paradicsom
1 közepes TV paprika
petrezselyemzöld
olaj
őrölt piros paprika
bors
só
ELKÉSZÍTÉS
1. A kolbász karikákat, kevés olajon megsütjük, majd kivesszük, és félre tesszük.
2. A visszamaradt kolbászos olajhoz öntjük a lecsepegtetett csicseriborsót.
3. Hozzá adjuk az apróra vágott vöröshagymát, fokhagymát, apróra vágott
paradicsomot és a paprikát, majd megszórjuk egy kevés piros paprikával.
3. Amikor megjelenik a sűrű szaft (szükség szerint, kevés vizet önthetünk alá),
hozzá adjuk a kolbász karikákat, az apróra vágott petrezselyem zöldet,
és 3-5 perc alatt, készre főzzük.
Ízesítjük sóval borssal (aki szereti erős paprikával).
4. Kis tálban, vagy tányérra halmozva tálaljuk, mellé kenyeret, vagy pitát kínálunk.
hozzá adjuk a kolbász karikákat, az apróra vágott petrezselyem zöldet,
és 3-5 perc alatt, készre főzzük.
Ízesítjük sóval borssal (aki szereti erős paprikával).
4. Kis tálban, vagy tányérra halmozva tálaljuk, mellé kenyeret, vagy pitát kínálunk.
Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése