2014. március 28., péntek

Sajtos kifli


... sajtos ....mmmmmmmennyei. :)

Egy kicsit formabontó leszek, így nem írom le a konkrét recept szükségleteit, 
hiszen alaptésztának a joghurtos francia kenyeret használtam.
.... reszelt sajtból meg ízlés szerint. :)

ELKÉSZÍTÉS

1. A  joghurtos francia kenyér tésztáját elkészítem.
( A recept alapján, ez 4 kenyeret jelent, de én 2 kenyeret, és 6 bucit készítettem.)
A porciókat vékonyra nyújtom.


 2. A kinyújtott tészta tetejét megszórjuk sajttal, 
majd a palacsintához hasonlóan, feltekerjük.



 3. A feltekert tésztát, ismét kinyújtjuk, majd a szélesebb felébe teszünk sajtot, és feltekerjük.



4. A szokásos módon, sütőpapíros tepsibe tesszük, kicsit kelesztjük, megkenjük, majd bevágjuk.
( Én szezámmaggal megszórtam a tetejét.)
A  joghurtos francia kenyér készítésével megegyező módos sütjük, majd rácson kihűtjük.






Jó étvágyat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése